Σχετικά με εμάς

The Pastards Group

Απολαύστε Ιταλικά και Μεσογειακά πιάτα, σε ένα άνετο και φιλικό περιβάλλον.

Σας περιμένουμε.

Γνωρίστε μας καλύτερα

Ξεκινήσαμε τον Αύγουστο του 2015, στη Χίο.

Η αγάπη μας για το ωραίο και ποιοτικό φαγητό μας οδήγησε στη δημιουργία του εστιατορίου μας. Πάντα με σεβασμό στην μαγειρική τέχνη και τα πλούσια υλικά του τόπου μας δημιουργήσαμε συνδυασμούς οι οποίοι προσφέρουν εμπειρίες και συμβάλαμε στην γαστρονομική εξέλιξη του νησιού μας.

Ακολουθώντας την εξέλιξη αποφασίσαμε να επενδύσουμε στον χώρο των εκδηλώσεων δημιουργώντας προσαρμοσμένα menu και εδραιώνοντας συνεργασίες με σκοπό την επίτευξη υψηλού επιπέδου event.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι φέτος το The Pastards Group συνεργάζεται με τον δημιουργικότερο pastry chef στην Ελλάδα Δημήτρη Μακρυνιώτη για τη δημιουργία των μενού τόσο στο catering όσο και στο εστιατόριο.

Στα πλαίσια ανανέωσης και εξέλιξης των πιάτων μας, συνεργαζόμαστε με τον δημοφιλή executive chef ώστε να σας προσφέρουμε μοναδικές γαστρονομικές εμπειρίες που βασίζονται στη μεσογειακή κουζίνα. Έχουμε, ήδη, δημιουργήσει μαζί του το νέο μενού για το The Pastards Catering, το οποίο είναι βασισμένο σε απλές και τοπικές γεύσεις που συναρπάζουν.

Ο Δ. Μακρυνιώτης σπούδασε στις σημαντικότερες σχολές της Αθήνας και της Γαλλίας και από το 2015 εμφανίζεται σε δημοφιλείς εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης. Γοητεύεται από τη γεύση, τα αρώματα και τις υφές των υλικών και αντλεί έμπνευση από τα πάντα γύρω του. Παρέχει συμβουλευτικές και οργανωτικές υπηρεσίες σε εστιατόρια, ξενοδοχεία και μονάδες εστίασης, οι οποίες περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων τη δημιουργία ολοκληρωμένου μενού, την ανάπτυξη συνταγολογίων αλλά και την επίβλεψη του σχεδιασμού του παρασκευαστηρίου, την επιλογή του κατάλληλου εξοπλισμού και τη διαχείριση του κόστους παραγωγής.

Σας ευχαριστούμε για την προτίμησή σας και συνεχίζουμε να εξελισσόμαστε ώστε να προσφέρουμε τα καλύτερα αποτελέσματα στη γαστρονομία του νησιού μας.

The Pastards Group

Our Food Policy

Phasellus hendrerit. Pellentesque aliquet nibh nec urna. In nisi neque, aliquet vel, dapibus id, mattis vel, nisi. Sed pretium, ligula sollicitudin laoreet viverra, tortor libero sodales leo, eget blandit nunc tortor eu nibh. Nullam mollis. Ut justo. Suspendisse potenti.

Our Core Values

Phasellus hendrerit. Pellentesque aliquet nibh nec urna. In nisi neque, aliquet vel, dapibus id, mattis vel, nisi. Sed pretium, ligula sollicitudin laoreet viverra, tortor libero sodales leo, eget blandit nunc tortor eu nibh. Nullam mollis. Ut justo. Suspendisse potenti.

Renowned Chefs

Meet The Taste Experts

Sed pretium, ligula sollicitudin laoreet viverra, tortor libero sodales leo, eget blandit nunc tortor eu nibh. Nullam mollis. Ut justo. Suspendisse potenti.

Careers

Be a Part of Our Restaurant

Morbi purus libero, faucibus adipi, commodo quis, gravida id. Praesent elementum hendrerit tortor.

Arthur Lee

Founder / Head Chef

James Lee

Co-Founder / Chef

Scroll to Top